Lähettänyt jarno Su, 17.04.2022 - 13:49

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä esittelyssä ikinuori Jyrki. Seuran yksi kovimmista kisamiehistä vaikka onkin varhaisempaa saapumiserää. Kokemuksia löytyy niin SM-kisoista kuin monesta muustakin kisasta.

 

1. Kuka olet ja paljonko rating?

Jyrki Riihinen, 951

 

2. Kauanko olet pelannut/kisannut?

Eka kosketus lajiin 2015 syksyllä. Ekat viikkarit 2017 syksyllä, josta kauhee into päälle ja heti 2018 tammikuussa lisenssikisoihin Ristikivelle.

 

3. Mitä bägistäsi löytyy?

Bägi pelkkää innovaa

 

4. Mitä kuuluu? Kuinka on kausi lähtenyt käyntiin? Miltä tuleva kausi tuntuu?

Hyvää kuluu. Tuli juuri 50v täyteen, eli nyt pääsee eroon noista nuorista vanhuksista. Siellä on taso melko raju. Tänä vuonna on ihan realistiset mahdollisuudet podiumille SM-kisoissa MP50 luokassa ja se on siis myös kauden päätavoite. Kausi lähti hyvin käyntiin Mijas Spring Openerissa. Toka sija oli kova suoritus siinä seurassa ja bonuksena eka yli tonnin rundi. Eli ihan hyvältä näyttää.

 

5. Miltä kisakalenteri näyttää?

Kisakalenterissa on nyt Masterien pro touria. (En tiedä vielä moneenko kisaan meen), Ramirent open, Joukkue SM, Tyyni ja Master SM.

 

6. Millä odotuksilla joukkue Sm-kisoihin?

Joukkuekisaan lähetään pahasti altavastaajina. Se antaa hyvää latinkia, kun hävittävää ei hirveästi ole. Uskon et saadaan tuolla porukalla hyvä kisat aikaiseksi.

 

7. Minkälainen pelaaja olet? Mikä on vahvuutesi pelaajana?

Pelaajana olen ehkä vähän tylsä. Haen aina mielummin tasaista tulosta, kun jotain satunnaisia ”suonareita”. Vahvuus monipuolisuudessa ja pituuttakin on noihin pappasarjoihin kohtuu hyvin.

 

Stemiä myös Jyrkille tuleviin koitoksiin!

 

uutinen_kuva