Lähettänyt jarno Pe, 15.04.2022 - 21:21

Toisena esittelyssä Jere ”The mestari”). Mies joka helposti kyllästyy vaikka kuuraketissa jos siellä ei ole tarvittavaa haastetta. Pikkuriikkisiä haasteita miehellä silti on frisbeegolffiin liittyen mikä tuntuu erikoiselta kun taitoja kuitenkin on. Parhaimmillaan tämä mies kutittelee mailman parhaimmiston spyykettä pelitaidoillaan. Seuraavana pieni haastattelu Jereltä.

 

1. Kuka olet ja paljonko rating?

Jere Väkiparta, rating 959

 

2. Kauanko olet pelannut/kisannut?

Pelannut 7-vuotta, kisoista muutaman vuoden tauko.

 

3. Mitä bägistäsi löytyy?

Bägistä löytyy kiekkoja (sekabägi).

 

4. Mitä kuuluu? Kuinka on kausi lähtenyt käyntiin? Miltä tuleva kausi tuntuu?

Perhe ja työ vie paljon aikaa ja lumet syö miestä. Muutaman kerran käynyt heittää, mut eiköhän se tästä kausi lähde käyntiin. Puttiin pitäis joku järki saada kun heittää osaan melko hyvin.

 

5. Miltä kisakalenteri näyttää?

Aion kisailla aina ku kerkee. Vuorotyöt ja perheen menot vaikuttavat olennaisesti, joten montaa kisaa en tule pelaamaan.

 

6. Millä odotuksilla joukkue Sm-kisoihin?

Joukkue SM:iin lähden hakemaan onnistumisia ja kokemusta kisailusta pitkän tauon jälkeen. Myös toivon että arpa osuis ja pääsis pelamaan Suomen huippujen kanssa.

 

7. Minkälainen pelaaja olet? Mikä on vahvuutesi pelaajana?

Pelaajana vahvuuteni on pää kisailla. Pitkän urheilutaustani ansiosta pelaamiseni taso nousee kilpailuissa. Etenkin kun vastassa on hyviä pelaajia. Heikkouteni on apinan tasolla oleva putti, mutta ku heittää milliin niin ei tarvi sitäkään miettiä.

 

Stemiä myös Jerelle tuleviin koitoksiin!

 

uutinen_kuva