Lähettänyt jarno Pe, 15.04.2022 - 20:31

Ekana esittelyssä Kalle. Selkeästi monitaituri ja tykkää todella frisbeegolffista kun peli-intoa ei hillitse edes hirmumyrsky. Harkitsi jopa seuran puheenjohtajuutta. Seuraavaksi muutamia kysymyksiä.

 

1. Kuka olet ja paljonko rating?

Kalle Leivo. Pdga rating 954 ja metrix 963.

 

2. Kauanko olet pelannut/kisannut?

Frisbeegolfin aloitin 2011. Viikkokisoissa aloitin v. 2016 ja lisenssin hommasin 2020 keväällä.

 

3. Mitä bägistäsi löytyy?

Bägistä löytyy pelkkää prodigyä. Tein sopimuksen prodigyn street teamin kanssa 2022 keväällä.  Lemppari kiekot vanha m1 400,  pa1 400 proto sekä f3 400.

 

4. Mitä kuuluu? Kuinka on kausi lähtenyt käyntiin? Miltä tuleva kausi tuntuu?

Kuuluu erittäin hyvää! Kausi lähtenyt käyntiin odotettua paremmin. Ma1 sarjassa kaksi kilpailua. Sijat 1 ja 3. Odotukset kaudelta on kovat. Tavoite päästä haastamaan suomen parhaimpia amatööripelaajia ja jos johonkin pro tason kisaan pääsisi mukaan. Odotan kautta enemmän kuin koskaan.

 

5. Miltä kisakalenteri näyttää?

Kisakalenterissa on startti open, ford one round, ehkä tyyni, ramirent open, joukkue sm kisat sekä kruununa european amateur open. Tavoitteena jokin pro tour kisa.

 

6. Millä odotuksilla joukkue Sm-kisoihin?

Odotukset joukkue sm-kisoista on että saataisi jätettyä taakse meitä kovempia  joukkueita ja pelattaisi koko porukalla omaan tasoon tai paremmin.

 

7. Minkälainen pelaaja olet? Mikä on vahvuutesi pelaajana?

Olen hyvin rauhallinen ja kylmähermoinen pelaaja joka tykkää pelata paineen alla. Vahvuuteni on midari ja putteripelaamisessa. Suorat 90m heitot yleensä löytävät tiensä korin läheisyytteen. Myös puttaaminen ringin sisältä on vahvuuteni.

Isosti stemiä kisoihin!

 

uutinen_kuva